31 Aralık 2013 Salı

Biz Bu Filmi Görmüştük

Mert Turak (Nezih) Beni Böyle Sev'den ayrılmış. Dizinin en sevilen karakteri olması bir yana senaryoda da kritik bir rol üstleniyordu. İzlediğim bir dizide böyle bir şey olması ilk değil....  Bu duruma benzer bir durum günlük dizi Bizim Evin Halleri'nin kanal değiştirmesi sırasında olmuştu.
    Misket (Berfu Öngören) ' in ayrılmasıyla başlamıştı her şey.... Yaz için ara verdiğinde olmuştu olanlar, dizi kanal değiştirmiş ve Misket ayrılmıştı. Sezon finalinde ne güzel evlenmişlerdi. Mutlu aile tablosu falan derken çatt... Sezonun ilk  bölümüyle şoka girdik. Misket çocuğunun doğumu sırasında ölmüş, Rüzgar'da kendini tamamen kaybedip garip garip sinir krizleriyle, kinle nefretle dolmuştu. Diziden sadece bir kişi ayrılmamıştı. Dizinin kimyası bozulmuştu. Namide'nin, İsmet'in uzun garip nutuklarına maruz kalıyorduk.Hele sinirli İsmet  olmuyor be abi....  Safa Neva  ikilisi bile garip garip entrikalara girmişti. Bu durum yüzünden yılların dizisi yok oldu.
   Senariste önerim bari öldürme arkadaşım....  Öldürdüler  ne olduğunu gördük, Üzüntü komasına girdiler.  Siz üzüntü komasına girmeyin bari. Biz oyunculara bağlı değiliz diyorsanız o işin kralı Bizim Evin Halleri'ydi.. Dizi her gündü bir kere arkadaşım... Evet ne diyelim herkes için hayırlı olması dileklerimle!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder